Φιλέτο χοιρινού τυλιγμένο με πανσέτα

 

υλικα

12-14 φέτες πανσέτα
500γρ. φιλέτο χοιρινού
1 μήλο κομμένο σε φέτες
2 κ.γλ. λάδι
2 κ.σ. φασκόμηλο
μαύρο πιπέρι

Οδηγίες:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220°C.

 

1. Τυλίγουμε την πανσέτα γύρω από το φιλέτο χοιρινού.

2. Βάζουμε τις φέτες μήλου στη βάση ενός σκεύους πυρέξ

3. Τοποθετούμε επάνω τους το χοιρινό.

4. Ραντίζουμε με το λάδι, το φασκόμηλο και το πιπέρι.

5. Ψήνουμε για 20-30 λεπτά.

Σερβίρουμε το χοιρινό σε χοντρές φέτες με μία πλούσια σαλάτα πιπεράτης ρόκας.

Εκτύπωση