ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΜΟΣΧΑΡΙ ΡΟΛΟ

Υλικά:


1 kg και 280 gr μοσχάρι (φέτα)
1 φλιτζάνι τσαγιού φυτίνη
2 -3 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
4 κουταλιές ψιλοκομμένος μαϊντανός
3-4 φέτες ζαμπόν
160 gr  φέτα
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
1 κουταλιά πάστα ντομάτα
Αλάτι, πιπέρι

Τρόπος παρασκευής:

Πλένετε και πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι το κρέας.  Απλώνετε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και το σκόρδο. Κόβετε τη φέτα σε λεπτές φέτες. Τοποθετείτε πάνω στο μαϊντανό το ζαμπόν και πάνω στο ζαμπόν τις φέτες το τυρί. Τυλίγετε τη φέτα ρολό και τη δένετε με λεπτό σπάγκο. Βάζετε σε πλατιά κατσαρόλα το βούτυρο να λιώσει. Τοποθετείτε προσεκτικά το ρολό και το τσιγαρίζετε να ροδίσει από όλες τις μεριές. Προσθέτετε τότε το κρασί και αφού εξατμιστεί ρίχνετε την ντομάτα λιωμένη σε 1- 2 φλιτζάνια νερό. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει και να μείνει μόνο με το βουτυρό του. Βγάζετε τότε το ρολό, το κόβετε σε λεπτές φέτες και τοποθετείτε σε πιατέλα. Περιχύνετε τη σάλτσα και σερβίρετε με πουρέ πατάτας, με πατάτες τηγανητές, ρύζι, πιλάφι , σπαγγέτι.

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ