ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ

Υλικά:


640 γραμμ. κιμάς

160 γραμμ.  ψίχα ψωμιού

2-3 δόντια σκόρδο ψιλοκομμένο

μια πρέζα κύμινο κοπανισμένο

480 γραμμ. ντομάτες ώριμες ή 1 κουταλιά πάστα

αλάτι, πιπέρι.

Τρόπος παρασκευής:

   Ο κιμάς πρέπει να είναι περασμένος 2 φορές από τη μηχανή, το ψωμί μουσκεμένο πολύ καλά. Ανακατεύουμε τα υλικά πολύ καλά και τα ζυμώνουμε. Τα πλάθουμε σε σχήμα κυλινδρικό, αλλά αρκετά μακριά (σαν το δάχτυλο μας), γιατί μαζεύουν με το τηγάνισμα και γίνονται πολλές φορές στρογγυλά. Το αλευρώνουμε ελαφρά και τα τηγανίζουμε σε καφτό βούτυρο ή λίπος ή λάδι ή ανάμικτο, να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Στο βούτυρο του τηγανιού, προσθέτουμε τις ντομάτες περασμένες από τρυπητό ή τον μπελτέ λιωμένο σε 1 ½ φλιτζάνι νερό και το αφήνουμε να βράσουν επί 5 λεπτά. Ρίχνουμε προσεκτικά και τα σουτζουκάκια και αφήνουμε να βράσουν και αυτά με τη σάλτσα 5-10 λεπτά. Σερβίρονται με ρύζι πιλάφι λευκό.

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ