ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ

Υλικά:


960 γραμ.  μακαρόνια

800-960 γραμ.  κιμάς

3 κουταλιές βούτυρο

1 κρεμμύδι μέτριο

640 γραμ.  ντομάτες ώριμες ή 1 ½ κουταλιά πάστα

1 κουταλιά ψιλοκομμένος μαιδανός

2 κομμάτια κανέλα

2-3 γαρίφαλα

αλάτι, πιπέρι

τυρί τριμμένο 160 γραμ.


Τρόπος παρασκευής:

Βράζουμε και ετοιμάζουμε τα μακαρόνια όπως πιο πάνω. Βάζουμε τον κιμά σε κατσαρόλα με το βούτυρο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο να καβουρδιστεί. Τον ανακατεύουμε να ξεσβωλιάσει. Προσθέτουμε τις ντομάτες περασμένες  από τρυπητό ή τη πάστα διαλυμένη σε 2 φλιτζάνια τσαγιού νερό, αλάτι, πιπέρι, τα κανελλογαρύφαλα  και τον μαιδανό. Τον αφήνουμε να βράσει περίπου 1 ώρα, να πιει το ζουμί του και να μείνει με ελάχιστη σάλτσα. Σερβίρουμε τα μακαρόνια σε πιατέλα πασπαλισμένα με τυρί και επάνω ρίχνουμε τον κιμά μια στρώση παχιά. Τον πασπαλίζουμε με λίγο τυρί.
 

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ