ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΙ

Υλικά:


960 γραμμ. κιμάς

1 μεγάλο κρεμμύδι

3 κουταλιές ψιλοκομμένος μαιδανός

1 ½ φλιτζάνι τσαγιού ψίχα ψωμιού

λίγος δυόσμος τριμμένος (1 κουταλάκι)

1 κουταλιά σούπας χυμός λεμονιού

1 κουταλιά λάδι

2 αυγά

αλάτι, πιπέρι

λάδι ή λίπος ή βούτυρο για το τηγάνισμα

1 κουταλάκι ρίγανη.


Τρόπος παρασκευής:

Μουσκεύουμε ψίχα ψωμιού και τη στύβουμε πολύ καλά, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το πλένουμε, το στραγγίζουμε και ετοιμάζουμε όλα τα υλικά. Βάζουμε τον κιμά σε λεκανίτσα, προσθέτουμε την ψίχα, τα αυγά, τον μαιδανό, ρίγανη, δυόσμο, λεμόνι και λάδι, αλάτι και πιπέρι και τα ζυμώνουμε να ανακατευτούν καλά. Αν θέλουμε, αφήνουμε 1 ώρα τους κεφτέδες και κατόπιν παίρνουμε λίγο λίγο από το μείγμα, το πλάθουμε σε μικρές μπάλες, το αλευρώνουμε, το τινάζουμε να φύγει το πολύ αλεύρι και τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε καφτό λίπος να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Σερβίρονται ζεστοί και κρύοι. 

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ