ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΜΟΣΧΑΡΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ

Υλικά:


1 κιλό μοσχάρι

2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες

1 κρεμμύδι ολόκληρο

Μπαχάρι

Μοσχοκάρυδο

Αλάτι-πιπέρι

Λεμόνι

½ κουταλιά γλυκού λάδι πιπεριάς

Ελαιόλαδο


Τρόπος παρασκευής:

  Βάζουμε λάδι στη χύτρα και ρίχνουμε μέσα το κρέας να σοταρίστει. Μόλις σοταρίστει το κρέας, ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με 1 ποτήρι ζεστό νερό και κλείνουμε τη χύτρα. Από τη στιγμή που θα σφυρίξει η χύτρα, αφήνουμε να βράσει το κρέας 1 τέταρτο. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας. Γυρνάμε το κρέας μαζί με τα υγρά του, από την κατσαρόλα σε ένα ταψί και τελειώνουμε το ψήσιμο στο φούρνο. Για να έχουμε πιο δεμένη σάλτσα, χτυπάμε στο σέικερ πολύ καλά το χυμό λεμονιού με 1 κουταλιά σούπας αλεύρι και το ρίχνουμε στο ταψί. Συνοδεύουμε με ρύζι – πατάτες.

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ