ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ

 Υλικά:


1 κιλό κιμά λάπα μοσχαρίσιο

4 κρεμμύδια

2 ντομάτες μέτριες

3 αυγά

250 ml κρέμα γάλακτος

400γραμμ. Φέτα (όχι αλμυρή)

500γραμμ. Φρυγανιά τριμμένη

Αλάτι πιπέρι

Μαιντανό

Ελαιόλαδο


  Τρόπος παρασκευής:

   Ψιλοκόβουμε στο τρίφτη τα κρεμμύδια και τις ντομάτες. Με τα χέρι μας θρυμματίζουμε τη φέτα. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα παραπάνω υλικά μαζί με το κιμά, αυγά και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ο ελαιόλαδο. Αλατοπιπερένουμε τη ζύμη, προσοχή αν η φέτα είναι αλμυρή προσθέτουμε λιγότερο αλάτι ή καθόλου. Τέλος τη φρυγανιά. Λόγω των πολλών υγρών υλικών, η ζύμη θα έχει αρκετή υγρασία. Το μυστικό για αφράτα και πεντανόστιμα μπιφτέκια, είναι να βάλουμε τη ζύμη για 2,5 με 3 ώρες στη κατάψυξη ή από βράδυ στη συντήρηση του ψυγείου, για να σφίξει. Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα τοποθετούμε σε αντικολητiκό  ταψί. Τα ψήνουμε για 50 λεπτά περίπου στους 180°c. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος τα αναποδογυρίζουμε με μια σπάτουλα, γιατί είναι πολύ μαλακά. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει! Σερβίρετε με λαδολέμονο.  Μυστικό για να ψήσουμε τα μπιφτέκια στη σχάρα τα πασπαλίζουμε με φρυγανιά.

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ