ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

Τας Κεμπάπ με Μοσχάρι

 

Υλικά

1000 gr. μοσχάρι

3 μέτρια ξερά κρεμμύδια

2 σκελίδες σκόρδο

500 gr. ντοματάκια κονκασέ

1 κουταλάκι του γλυκού πάστα τομάτας

250 ml. λευκό κρασί

100 gr. βούτυρο

4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Κύμινο

Αλάτι

Πλένουμε και στεγνώνουμε το κρέας. Κόβουμε το μοσχάρι σε μικρά κομμάτια.

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα.
Βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και τηγανίζουμε τα κομμάτια του κρέατος, από όλες τις πλευρές.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα σκόρδα, ανακατεύουμε και σωτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει.
Προσθέτουμε το βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια.

Προσθέτουμε το κρασί.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε 2-3 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε τα ντοματάκια, την πάστα τομάτας, την ζάχαρη, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε ζεστό νερό ή ζωμό βοδινού, περίπου 1½ φλυτζάνι. 

Σιγοβράζουμε για 1 ώρα περίπου μέχρι να δέσει η σάλτσα και να γίνει πηχτή.
Σερβίρουμε το τας κεμπάπ με πουρέ ή ρύζι!

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ