ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΣΠΡΙΝΓΚ ΡΟΛΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

Υλικά:


1 ΚΑΡΟΤΟ

1 ΚΟΛΟΚΥΘΙ

1 ΠΡΑΣΣΟ

2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

1 ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΣΠΡΙΝΓΚ ΡΟΛΣ(ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ)

1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΣΟΓΙΑ ΣΩΣ

ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΞΥΔΙΟΥ

5κς ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

2κς ΤΖΙΝΤΖΕΡ

ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

1 ΑΥΓΟ

ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΛΕΠΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ.ΤΑ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΣΝΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΜΕ ΛΙΓΗ ΣΟΓΙΑ ΣΩΣ(1κς) ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ(2κς).ΕΠΕΙΤΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΟΥΝ.ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ.ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩΝΤΑΣ.ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΛΙΓΗ ΓΕΜΙΣΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΔΙΠΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΥΛΙΧΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΦΙΧΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΑΛΕΙΦΕΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΜΕ.ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΧΡΥΣΙΣΟΥΝ.ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑ ΜΕ ΝΤΙΠ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ.

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:nikospan78@gmail.com

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ