Κατσίκι με Σταμναγκάθι

Υλικά:

1 κιλό κατσικάκι

1 κιλό σταμναγκάθι

½ ποτήρι ελαιόλαδο

2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα

Χυμό ενός λεμονιού

2 κουτ. αλάτι

1 κουτ. πιπέρι

1 ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο

1 κουτ. κορνφλάουρ

½ ποτήρι λευκό κρασί

½ ποτήρι νερό

 

 

Εκτέλεση 

Σε μια ανοιχτή κατσαρόλα ζεματάμε 1 κιλό σταμναγκάθι για 15 λεπτά περίπου. Το βγάζουμε, το περνάμε από κρύο νερό και το αφήνουμε.
Σε μία άλλη κατσαρόλα, βάζουμε μισό ποτήρι λάδι και τσιγαρίζουμε 1 κιλόκατσικάκι κομμένο σε μερίδες καλά να πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε στο κρέας δύο κρεμμύδια ψιλοκομμένα και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν κι αυτά μέχρι να καραμελώσουν

Εκτύπωση