ΑΥΓΑ ΜΕΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ VINAIGRETTE.
Υλικά:
2κς ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟ(ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ)
400γρ ΦΥΛΛΑ ΡΟΚΑΣ
4κς ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΤΟΙΜΗ VINAIGRETTE
4 MEΣΑΙΑ ΑΥΓΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
100γρ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΣΕ ΝΙΦΑΔΕΣ
ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΑΒΟΥΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ.ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ( η ΟΣΟ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΜΑΣ).ΤΑ ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ.