ΧΟΙΡΙΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ BBQ SAUSE JACK DANIELS
Υλικά για 4 άτομα
1 ΚΙΛΟ ΧΟΙΡΙΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ
1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ BBQSAUSEJACKDANIELS
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
2σκ ΣΚΟΡΔΟ
1κς ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
2κς ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
2 κς ΚΕΤΣΑΠ
2κς ΑΣΠΡΟ ΞΥΔΙ
1κς ΣΟΓΙΑ ΣΩΣ
1κς ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΔΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΙΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ.ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 4 ΩΡΕΣ.ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200* ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΧΑΡΙΤΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΑΠΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΑ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ BBQSAUCEΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ BBQSAUCE ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΙΛΛ ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΣΕΙ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.ΣΕΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΤΑ CHIPSΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΒΙΝΕΚΓΡΕΤ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ.