ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

Κάλεσμα Για Το Αμαξίδιο

Αξιέπαινη είναι η προσπάθεια των συλλόγων της πόλης των Φιλιατρών, με την συμμετοχή συμπολιτών μας, να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά ενός ηλεκτρικού αμαξιδίου.

Σήμερα Κυριακή, οι σύλλογοι προσέφεραν κρασί και μεζέ στην ταβέρνα του «Βαρελά», όπου ο καθένας μπορούσε να συνεισφέρει απλά με ένα κουπόνι αξίας 1 ευρώ.

am4

Κοινή πεποίθηση όλων ότι το ποσό που απαιτείται για την αγορά του ηλεκτρικού αναπηρικού αμαξιδίου, μπορεί να συγκεντρωθεί αυτή την εβδομάδα.

αμ7

Όλοι αυτοί οι συμπολίτες μας οι οποίοι ήρθαν να συμμετάσχουν σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων, αγοράζοντας κουπόνια εράνου και παίρνοντας ένα μεζέ κι ένα ποτήρι κρασί ή όλοι αυτοί που ήρθαν παίρνοντας μόνο κουπόνια εράνου, αφού δεν είχαν χρόνο να μείνουν μαζί μας, απέδειξαν ότι θέλουν και μπορούν να γίνουν πρεσβευτές αυτής της εθελοντικής δράσης, διαφημίζοντας στον φιλικό και οικογενειακό τους κύκλο ότι ο έρανος συνεχίζεται για μια εβδομάδα.

am5

Εκπρόσωποι απ’ όλους τους συλλόγους θα έχουν κουπόνια εράνου. Ζητήστε τα !

am6

Εκφράζουμε τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που συμμετείχε καθώς και στους χορηγούς αυτής της κοινής δράσης και σημειώνουμε πως στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας συγκεντρώθηκαν ήδη 730€ .

Πηγή:  http://filiatranet.gr/?p=56833 

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ