ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

Η Θέμης έχει κέφια

Τρίτη Γυμνασίου Φιλιατρών 2013-2014.
   Ανήσυχα πνεύματα παιδιά όλο λάμψη και όνειρα έβαλαν ένα στόχο να μας κάνουν να ζηλέψουμε τον επαγγελματισμό και το ζήλο τους στο θεατρικό σανίδι. 

 

Ομαδικό πνεύμα ζηλευτό μια γροθιά ένωσαν το βλέμμα τους και έκαναν το θαύμα. Ο Δημήτρης Ψύξας θα ήταν υπερήφανος για αυτά τα παιδιά που έδωσαν την ψυχή τους απλόχερα. Πήραν ένα θεατρικό έργο του έδωσαν την ανάσα τους  « Η Θέμης έχει κέφια » πήρε ζωή χρώμα και μια ζωντάνια που θα ήθελαν σίγουρα επαγγελματίες ηθοποιοί.
  Η επιτυχία τους τεράστια όχι μόνο εισπρακτικά αλλά πιο πολύ στις ψυχές των γονιών τούς που είδαν τα καμάρια τους να απογειώνουν τις δυνάμεις τους. Αξίζει ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά αυτά γιατί παραμέρισαν το Internet και τις καφετέριες και αφοσίωσαν πολύ χρόνο για να κάνουν πράξη μια θεατρική επιτυχία . Είναι πολύ σπάνιο στις μέρες μας να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στους καθηγητές που έδωσαν τα εφόδια τους για αυτό τον σκοπό. Είναι πολύ σημαντικό παιδιά αυτής της ηλικίας να κάνουν πράξη ομαδικής προσπάθειας . Είναι παρακαταθήκη για το μέλλον τους κρυφός άσσος για το βιογραφικό τους.

Παρακολούθησα με συγκίνηση τη θεατρική παράσταση και θεώρησα το ελάχιστο ένα κέρασμα στα παιδιά ένα μικρό partyστην ταβέρνα ο Βαρελάς  την βραδιά της τελευταίας παράστασης . το μεγαλείο των παιδιών αυτών το ένιωσα όταν σηκώθηκαν όρθια με τα ποτήρια στα χέρια να πουν « στην υγειά σας κύριε Νίκο» αυτή τη στιγμή δεν θα την ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου.  Με τιμή και χαρά Παναγιωτόπουλος Νίκος. 

 

 

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ