ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

Ο.Δ.Π περπάτημα στη Μάλη

 ΟΜΙΛΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ περπάτημα στη Μάλη

   Μια ακόμα δράση του ΟΜΙΛΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στέφθηκε με επιτυχία.Πάρα πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, και συμμετείχε στην πεζοπορία. Η μέρα ήταν ιδανική για περπάτημα και η οργάνωση άψογη (θέλουμε να πιστεύουμε). 

  Πάρα πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, και συμμετείχε στην πεζοπορία. Η μέρα ήταν ιδανική για περπάτημα και η οργάνωση άψογη (θέλουμε να πιστεύουμε). 


  Αποφασίσαμε να μην ακολουθήσουμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ανάβασης, αλλά χωριστήκαμε σε ομάδες έτσι ώστε η καθεμιά να ακολουθήσει το πρόγραμμα που της ταιριάζει. 


   Μία ομάδα με πολλά άτομα και κυρίως ορειβάτες από την Καλαμάτα ανέβηκαν στην Αγία Βαρβάρα, άλλη ομάδα πεζοπόρησε και δρόμο δρόμο ανέβηκε όλο το βουνό και έφτασε στου Στασινού το σπίτι. Άλλοι περπάτησαν το παλιό μονοπάτι, και άλλοι έφτασαν μέχρι τη Μάλη. 

Όλοι όμως είτε από τον δασικό δρόμο, είτε από μονοπάτια μέσα στο δάσος κατέληξαν στου Στασινού, όπου φάγαμε. Και τι δε φάγαμε!!!! 
 

   Ο Στασινός και η γυναίκα του η Βάσω έβρασαν μια γίδα κι έκαναν τα πάντα για να ευχαριστήσουν πάνω από 150 άτομα, ο Νίκος ο Παναγιωτόπουλος έφερε ένα αγροτικό πράγματα, από γουρουνόπουλα ψητά και σαλάτες μέχρι νερά και κρασιά, η Σούλα έφερε ψωμιά από τον φούρνο της, οι εσωτερικοί μετανάστες (βλέπε fb) έφτιαξαν γλυκά και πίτες, οι Στριμπακαίοι έφεραν τυρί μαλιώτικο και όλα τούτα απλώθηκαν σε τραπέζια και μοιράστηκαν σε όλους. 

 

   Εκείνο όμως με το οποίο χόρτασαν και ευχαριστήθηκαν σίγουρα όλοι, είναι η αίσθηση της δημιουργίας μιας παρέας που μοιράστηκε πράγματα, που όλοι αλληλοβοηθήθηκαν στο περπάτημα, που τσούγκρισαν τα (πλαστικά έστω) ποτήρια με το κρασί, που μοιράστηκαν εντυπώσεις, που έγιναν φίλοι, ξεχνώντας για λίγο την οικονομική κρίση και …τα δελτία ειδήσεων.

   Τέλος πολλοί ήταν αυτοί που ξάπλωσαν στο χορτάρι, "γειώνοντας" το σώμα τους στη μαλιώτικη γη, απολαμβάνοντας τη γαλήνη του τοπίου και παρατηρώντας ανάποδα τα μεγάλα δέντρα που αρχίζουν να ντύνονται μετά τη χειμερία νάρκη τους.

 


Ο Όμιλος ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στην πεζοπορία, τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας και τους χορηγούς αυτής της δράσης.

 

 
  ΥΓ. 1. Αν θέλετε κι άλλοι να συμμετέχετε σε ότι διοργανώνουμε δεν έχετε παρά να κάνετε μια εγγραφή στο σύλλογό μας (πέντε ευρώ το χρόνο) και θα σας έρχονται στο κινητό τα μηνύματα των δράσεών μας.
  2. Γράψτε (με αγάπη) τα σχόλιά σας. Μας "πληρώνουν", αλλά και μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι.

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ