ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΕ ΜΥΡΩΔΑΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ

ΥΛΙΚΑ:

για τα σνίτσελ:

    4 κομμάτια σνίτσελ
    1 αυγό
    10 κουταλιές αλεύρι
    10 κουταλιές φρυγανιά τριμμένη
    αλάτι και πιπέρι
    λάδι για το τηγάνισμα
    ΥΛΙΚΑ για τις πατάτες:
    2 κιλά πατάτες
    μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
    3 κουταλιές βούτυρο ή μαργαρίνη
    αλάτι και πιπέρι
     

ΥΛΙΚΑ για την σως μαγιονέζας:

    1 κούπα μαγιονέζα
    1 κούπα τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια
    1 κουταλιά μουστάρδα
    1 σκελίδα σκόρδο
     


ΟΔΗΓΙΕΣ

Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε κύβους και τις βάζουμε να βράσουν σε κρύο αλατισμένο νερό. Όταν αρχίζει να βράζει, χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.

Στο μεταξύ πλένουμε τα σνίτσελ, τα σκουπίζουμε και τα χτυπάμε λίγο αν χρειάζεται, βάζουμε αλάτι και πιπέρι. Σε ένα πιάτο βάζουμε το αλεύρι, σε ένα άλλο σπάμε το αυγό και το χτυπάμε ελαφρά, σε ένα τρίτο βάζουμε την φρυγανιά. Βάζουμε το λάδι να κάψει. Αρχίζουμε να πανάρουμε τα σνίτσελ: τα αλευρώνουμε, μετά τα βουτάμε στο αυγό και αμέσως μετά στην τριμμένη φρυγανιά. Προσέχουμε να επικαλυφθούν καλά παντού. Τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν από έξω και να μαλακώσουν στο εσωτερικό τους.

Στο μεταξύ οι πατάτες έχουν βράσει, τις σουρώνουμε και τις ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με το βούτυρο, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και αλατοπίπερο. Τις διατηρούμε ζεστές μέχρι να σερβίρουμε.

Τέλος φτιάχνουμε και την πικάντικη μαγιονέζα ανακατεύοντας όλα τα υλικά και σερβίρουμε τα σνίτσελ με τις πατάτες.

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ