ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΡΟΖ ΣΑΛΤΣΑ

Υλικά:


    500 γρ. χοιρινό φιλέτο κομμένο σε μέτρια κομμάτια
    150 ml κρέμα γάλακτος
    150 ml χυμό ντομάτας
    1 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι
    50 γρ. μπέικον
    1 κύβος λαχανικών
    βούτυρο

 

Οδηγίες

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο βούτυρο και τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο μπέικον. Ρίχνουμε το χοιρινό και το σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά ώσπου να εξατμιστούν τα υγρά του και να ροδίσει. Κατόπιν ρίχνουμε το αλεύρι, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. «Σβήνουμε» με το χυμό ντομάτας και προσθέτουμε τον κύβο λαχανικών για περισσότερη γεύση. Αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει για 5-10’ σε δυνατή φωτιά, τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Σερβίρεται ζεστό με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι ή ψητά λαχανικά.

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ