ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

Χοιρινό κατσαρόλας με κολοκύθα

υλικα

1 κιλό χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο
1 κιλό κίτρινη κολοκύθα
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ.  φασκόμηλο
2 φλ. . λευκό κρασί
ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
θυμάρι, ρίγανη και δενδρολίβανο

εκτελεση

1. Χτυπάμε στο μπλέντερ ½ φλ. ηλιέλαιο με το σκόρδο, το θυμάρι, τη ρίγανη και το δενδρολίβανο.

2. Αλείφουμε με αυτό το κρέας και αλατοπιπερώνουμε

3. Βάζουμε το κρέας σε ένα ταψί με το ένα ποτήρι κρασί, λίγο νερό και το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180°C για 45-60 λεπτά.

4. Ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε άλλα 15 λεπτά για να ροδίσει εξωτερικά.

5. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια σε λίγο ελαιόλαδο.

6. Προσθέτουμε τη κολοκύθα κομμένη σε κύβους, αλατοπιπερώνουμε.

7. Σβήνουμε με το υπόλοιπο κρασί, ρίχνουμε το φασκόμηλο και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η κολοκύθα. Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά περίπου και αν την θέλουμε πολτοποιημένη την περνάμε από το μπλέντερ. Σερβίρουμε μαζί με το χοιρινό. 

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ