ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕΛΙ

Υλικά:

3 ΤΕΜ.ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 250-300γρ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΑ 4.

1 ΜΕΤΡΙΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

200ml ΚΟΚΚΙΝΟ ΞΗΡΟ ΚΡΑΣΙ

1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ-ΜΕΛΙ

1κς ΘΥΜΑΡΙ ΞΕΡΟ-ΤΡΙΜΜΕΝΟ

4κς ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ  ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΝΑ ΣΩΤΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ.ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ.ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 150mlΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗ ΣΩΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 6-7 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΣΑΛΤΣΑ.ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ.ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΕ ΒΡΑΣΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ   ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ.

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ