ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ

Υλικά:

4 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΝΑ ΠΛΑΤΥΝΟΥΝ

1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ

6κς ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΛΑΔΟ

2κς ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

100γρ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ

3κς ΒΙΤΑΜ

1/2κγ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ

8 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΗΜΕΝΟ Η ΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΟ

2&1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΥΡΙ ΤΣΕΝΤΑΡ(η ΑΛΛΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΡΙ)

ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΦΡΕΣΚΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ

ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

(ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ)ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ 2 κς ΛΑΔΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ¾ ΑΠΟ ΤΗ ΣΩΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΤΕ.ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3-4 ΩΡΕΣ.ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 190* ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ.ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ.ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΔΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ. ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ 2 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΦΙΛΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ.ΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΨΗΣΤΕ ΓΙΑ 12-15 ΛΕΠΤΑ .ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕΛΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΨΕ.

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ