ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΚΑΤΣΙΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

ΥΛΙΚΑ

1,5 κιλό κατσίκι [2 μπούτια – 2 πλευρές]

½ lt λευκό ξηρό κρασί

½ ποτ. κρασί Vinsanto  Σαντορίνης

2 ντομάτες ώριμες χωρίς φλούδα

250 γρ. ντοματάκια κονκασέ

500 γρ. μακαρόνια Νο 2

1 φλ. ελαιόλαδο

2 σκ. σκόρδο

1 κ.σ. ντομάτα πελτέ

2 μέτρια κρεμμύδια

1 πράσινη πιπεριά

1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης

Αλάτι-πιπέρι

Πάπρικα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε το κρέας σε κατσαρόλα και το ξαφρίζουμε. Η διαδικασία του βρασίματος-ξαφρίσματος διαρκεί περίπου 15 λεπτά από την ώρα που θα αρχίσει ο βρασμός.

 Στη συνέχεια βγάζουμε το κρέας από την κατσαρόλα και το τοποθετούμε σε ένα μπολ, όπου το περιχύνουμε με λευκό κρασί και το αφήνουμε για 5 λεπτά για να πάρει αρώματα.

Χύνουμε το νερό της κατσαρόλας και την ξεπλένουμε.

Αφού την ξαναβάλουμε στην φωτιά, ρίχνουμε ελαιόλαδο μέχρι να καλύψουμε την επιφάνεια του πάτου της και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Μόλις μαραθούν ρίχνουμε το κατσίκι και το ανακατεύουμε με το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να ροδίσει.

Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 1 λεπτό να το τραβήξει.

Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τις πιπεριές που έχουμε ψιλοκόψει. 

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ