ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ & ΜΥΡΩΔΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ

Για6 άτομα

1700  γρ. κατσίκι
350 γρ. κριθαράκιμέτριο
8  φρέσκακρεμμυδάκια
2 κ.σ. μάραθοψιλοκομμένο
2 κ.σ. φρέσκοδυόσμο  ψιλοκομμένο
2 κ.σ. φύλλαβασιλικού
3 ντομάτεςμεγάλες
½ φλ. χυμότομάτας
2-3 κ.σ. βούτηρο
100 γρελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλατοπιπερώνουμε  το κρέας, ρίχνουμε ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και το βάζουμε σε ένα αντικολλητικό ταψί.

Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον μάραθο, τον βασιλικό και τον δυόσμο.

Τρίβουμε τις ντομάτες με το χοντρό μέρος του τρίφτη και τις προσθέτουμε στο ταψί. Έπειτα ρίχνουμε τον χυμό ντομάτας και ανακατεύουμε.

 Καλύπτουμε με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο το ταψί και ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190-200 βαθμούς, στον αέρα, για 2 ώρες. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε λίγο νερό, αν χρειαστεί. 

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ