ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ

 
2 κιλά κατσίκι
λάδι
κρεμμύδι
πελτέ
αλάτι-πιπέρι
Ιταλικά χόρτα
Για το αυγολέμονο:
 3 αυγά
2 λεμόνια

 

        Εκτέλεση

Πλένουμε τα χόρτα και τα βράζουμε σε αλατόνερο.Δεν τα αφήνουμε να παραβράσουν,θέλουμε να κρατάνε λίγο. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το βάζουμε στην κατσαρόλα, όπου πριν έχουμε βάλει το λάδι να ζεσταθεί. Καβουρδίζουμε το κρέας ρίχνοντας και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.Ρίχνουμε λίγο πελτέ ισα να πάρει χρώμα. Σκεπάζουμε το κρέας με νερό και το αφήνουμε να βράσει για 30 με 45 λεπτά. Ένα τέταρτο πριν βράσει το κρέας ρίχνουμε τα χόρτα, καθώς και ένα ποτήρι ζωμό από τα χόρτα.

 

Για το αυγολέμονο θα χτυπήσουμε πολύ καλά τα ασπράδια πρώτα.Σιγά σιγά ρίχνουμε τουσ κρόκους και το λεμόνι.Τέλος παίρνουμε το ζωμό του φαγητού και το προσθέτουμε και αυτό. Μία βράση στη φωτιά όλα μας τα υλικα και το φαγητό μας είναι έτοιμο

 

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ