ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ

Υλικά για 6 άτομα


    2 κοτόπουλα κομμένα σε κομμάτια
    30 γραμμ. βούτυρο
    2 κ.σ. αλεύρι
    1 ξυλαράκι γλυκόριζα
    2 αστεροειδείς γλυκάνισους
    1 πρέζα κάρυ
    500 ml ζωμό πουλερικών
    500 ml κρέμα γάλακτος
    αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση                

1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σοτάρετε τα κοτόπουλα με το βούτυρο. Μόλις ροδίσει, ρίχνετε κατά σειρά το αλεύρι, το κάρυ, το ζωμό πουλερικών, ελάχιστο αλάτι, πιπέρι, τη γλυκόριζα κομμένη στα τέσσερα και τους γλυκάνισους. Μαγειρεύετε για 10', προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και χαμηλώνετε πολύ τη φωτιά. Σιγοβράζετε για δύο ώρες, χωρίς το καπάκι. Αν σωθεί το ζουμί, σκεπάζετε την κατσαρόλα.
 2. Σερβίρετε με νιόκι ή σπαγγέτι.

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ