ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΜΟΣΧΟΥ

Υλικά για 4 άτομα:


4 μπριζόλες μόσχου γάλακτος
500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
500 γρ. μανιτάρια στρογγυλά
1 κιλό πατάτες
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
θυμάρι
σχοινόπρασο
2 καρότα
λίγο μέλι
λίγο σουσάμι
λίγο βαλσάμικο ξύδι

Για την σαλάτα:

1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
μυρωδικά (δενδρολίβανο, θυμάρι, σχινόπρασο)

Εκτέλεση:

σε τηγάνι με ελαιόλαδο και θυμάρι βάζουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα, να θωρακιστούν. Αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε στο φούρνο για 5 λεπτά. Η μπριζόλα πρέπει να έχει μέτριο ψήσιμο (ροζέ).

Βράζουμε τις πατάτες, σε σημεία να κρατάνε λίγο, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε μικρά μπαστουνάκια (όπως τις τηγανητές). Τους προσθέτουμε ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι, μαϊντανό, αλατοπίπερο και λίγο ελαιόλαδο. Τους δίνουμε φόρμα στρογγυλή σε μικρά τσέρκια ή κουπάτ.

Σοτάρουμε τις στρογγυλές φορμαρισμένες πατάτες στο ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές να πάρουν χρώμα και είναι έτοιμες.
Σε τηγάνι με λίγο λάδι σοτάρουμε τα μανιτάρια με σκόρδο και θυμάρι. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με βαλσάμικο ξύδι.
Βράζουμε τα καροτάκια σε μικρό μέγεθος κομμένα τα αλατοπιπερώνουμε και έπειτα σε τηγάνι τα περνάμε με σουσάμι και μέλι.
Στήνουμε το πιάτο μας κατά την προτίμησή μας. Διακοσμούμε με τη σάλτσα μουστάρδας καθώς και με μυρωδικά.

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ