ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΗΛΟ

Υλικά για 4 άτομα


    2 στήθη κοτόπουλου καθαρισμένα και πεπλατυσμένα
    1/2 φλιτζάνι μήλο ψιλοκομμένο μήλο
    2 κ.σ. τριμμένο τυρί cheddar
    1 κ.σ. φρυγανιά
    1 κ.σ. βούτυρο
    1/4 του φλιτζανιού ξερό λευκό κρασί
    1/4 του φλιτζανιού νερό + 1 κ.σ. νερό
    1 1/2 κ.γ. νισεστέ ή κορν φλάουρ
    1 κ.σ. φρεσκοκομμένο μαϊντανό για το γαρνίρισμα

 

Τρόπος μαγειρέματος

1.Ανακάτεψε το μήλο, το τυρί και τη φρυγανιά και άφησε στην άκρη

2.Ζήτησε από τον χασάπη να σου χτυπήσει τα στήθη κοτόπουλο να ανοίξουν

3.Μοίρασε το μείγμα με το μήλο στα δύο φιλέτα κοτόπουλου και τύλιξε κάθε ένα σε ρολάκι. Στερέωσε καλά με οδοντογλυφίδα

4.Λιώσε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά σε ένα βαθύ τηγανάκι και θωράκισε τα ρολάκια σου να πάρουν ομοιόμορφο χρώμα

5.Πρόσθεσε το κρασί, το 1/4 του φλιτζανιού νερό και σκέπασε το κατσαρολάκι

6.Άφησε το φαγητό να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για 15 με 20 λεπτά να πάρει χρώμα το κοτοπουλάκι σου

7.Βγάλε τα ρολάκια σε μια πιατέλα και πρόσθεσε στο κατσαρολάκι το νισεστέ λιωμένο στο υπόλοιπο νερό

8.Ανακάτεψε μαζί με τα υγρά του κοτόπουλου να δέσει η σαλτσούλα σου και σέρβιρε επάνω από το κοτόπουλο

9.Γάρνιρε με φρεσκοτριμμένο μαϊντανό και σέρβιρε

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ