ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΑΡΟΤΑ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

Υλικά:

700γρ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ

1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ

1κς ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1κς ΒΟΥΤΥΡΟ

1 ΚΛΑΔΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ η ΘΥΜΑΡΙ

ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ.ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170* ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ,ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΛΙΓΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ