ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΛΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ

Υλικά:

130γρ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

1κγ ΜΠΕΙΚΙΝ

1/2κγ ΑΛΑΤΙ

¼ ΚΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

6-8 κς ΝΕΡΟ ΚΡΥΟ

1 ΜΠΑΛΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΟΤΣΑΡΕΛΛΑ(ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ)

1-2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ)

5-6 ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 190* ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΥΠΛΑΣΤΗ Η ΖΥΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΥΓΟ.ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΗ.ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ (ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΠΑΕΙ,ΚΟΛΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ).ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΤΣΑΡΕΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ η ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ Η ΖΥΜΗ.ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ.

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ