ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΤΟ ΜΗΛΟ ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ

Υλικά:

1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ

160γρ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ

200γρ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ

2-3 ΜΗΛΑ

3 ΑΧΛΑΔΙΑ

100γρ ΝΩΠΗ ΜΥΖΗΘΡΑ η ΑΝΘΟΤΥΡΟ

8 κς ΖΑΧΑΡΗ

1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΛΙΩΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ 60γρ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΖΑΧΑΡΗ.ΚΟΒΕΤΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΧΛΑΔΙΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ.ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ.ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΕ ΔΥΟ ΙΣΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΙΣΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟ ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΡΩΝΕΤΕ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗ ΜΥΖΗΘΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΜΥΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑ.ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ .ΔΙΠΛΩΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΥΘΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΣΕ ΠΟΥΡΑΚΙ.ΞΑΝΑΑΛΕΙΦΕΤΕ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180* ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ.ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ ΠΕΡΙΧΥΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ.

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ