ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΣΑΡΜΑΔΕΣ

Υλικά:


1 συκωταριά γάλακτος

6 κρεμμύδια χλωρά

Αρκετό δυόσμο

Αλάτι-πιπέρι

Λίγο ρύζι

Μπόλιες


Τρόπος παρασκευής:

  Ξεβράζουμε τη συκωταριά και την ψιλοκόβουμε. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε μικρές ροδέλες και τα σοτάρουμε με ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το δυόσμο, τη συκωταριά αλάτι, πιπέρι το ρύζι και τα βράζουμε για λίγο. Απλώνουμε τη μπόλια και τη κόβουμε σε κομμάτια 10χ10 εκατοστά περίπου. Σε ένα κομμάτι μπόλια γεμίζουμε με δύο κουταλιές γέμιση και το τυλίγουμε. Αλείφουμε με λίγο λάδι ένα ταψί και τοποθετούμε τους σαρμάδες. Χτυπάμε ένα αυγό με λίγο λεμόνι και αλείφουμε με ένα πινέλο τους σαρμάδες. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ