ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

Αρνάκι Κοκκινιστό Με Δυόσμο

Υλικά


1 1.5 κιλό αρνάκι για κατσαρόλα σε μερίδες

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 ποτήρι ροζέ κρασί

3 ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες, περασμένες από τον τρίφτη (1 κονκασέ το χειμώνα)

1 κ.γ. ζάχαρη

1 ξύλο κανέλα

6 κόκκους μπαχάρι

1 ποτήρι νερό με διαλυμένο 1 ζωμό λαχανικών

15-20 φύλλα δυόσμου

¾ φλ. ελαιόλαδο

αλάτι-πιπέρι

 

Εκτέλεση

Σε μια φαρδιά κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε από όλες τις πλευρές το αρνάκι με το ξύλο της κανέλας και το μπαχάρι.

Σβήνουμε με το κρασί.

Προσθέτουμε τη ντομάτα και τη ζάχαρη, αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το νερό με το ζωμό λαχανικών.

Μαγειρεύουμε σκεπασμένο το αρνάκι σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει. Στο τέλος ρίχνουμε το δυόσμο ψιλοκομμένο και σερβίρουμε.

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ