ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

Portobello μανιτάρια με JACK Daniels Original Barbecue μπέικον και κατσικίσιο τυρί

Υλικά για 2 άτομα


Υλικα

100g Βούτυρο

2  σκελίδες σκόρδο

4 κουταλιές της σούπας σάλτσα JACKDanielsOriginalBarbecue

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

4 μανιτάρια Portobello

4 φέτες Μπέικον

100g κατσικίσιο τυρί μαλακό

 4 κουταλιές της σούπας σάλτσα JACKDanielsOriginalBarbecue  φρέσκο ​​μαϊντανό χοντροκομμένα

Φούρνος  προθερμανση στους  200 ° C

Ξεφλουδίζουμε  και πολτοποιουμε  το σκόρδο και ανακατεύουμε με μαλακωμένο βούτυρο και, στη συνέχεια, ανακατέψτε τη σάλτσα JACKDanielsOriginalBarbecue  για να σχηματίσουν μια πάστα για επάλειψη.

Τοποθετήστε τα μανιτάρια σε ένα ταψί. Απλώστε  ομοιόμορφα πάνω τους το παραπανω μειγμα . Τοποθετήστε στο μεσαίο ράφι του φούρνου και ψήστε για περίπου 15 λεπτά έως ότου το μανιτάρι είναι μαλακό και μαγειρεμένο.

Εν τω μεταξύ, ψηστε  το μπέικον μέχρι να ροδίσει

Κόψτε το φέτα μπέικον σε τέσσερα κομμάτια και απαλά ανακατεύουμε με το κατσικίσιο. Γεμιζουμε   στα  ψημένα μανιτάρια και περιχύνουμε  με μια κουταλιά της σούπας Jack Daniel's Original Barbecue Sauce.

Τοποθετήστε τα μανιτάρια στο φούρνο και ψήστε για περίπου 10 λεπτά.

Για να σερβίρετε, πασπαλίστε τα μανιτάρια με χοντροκομμενο φρέσκο ​​μαϊντανό.

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ