ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

Chilli Con Carne με τον Jack Daniel's Hot Pepper Barbecue Sauce

Υλικά για 6-8 άτομα


Υλικα:

1/2 μπουκάλιJack Daniel's® Hot Pepper Steak Sauce

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες

1kg άπαχο μοσχαρίσιο κιμά

2 ποτήρια κόκκινο κρασί

2x400g κουτιά ψιλοκομμένες ντομάτες

πολτό ντομάτας 3 κουταλιές της σούπας

 3 κ.γ.αποξηραμένα νιφάδες τσίλι

1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο

1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο κόλιανδρο

½ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη

1 κύβος βοδινό

αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

ζάχαρη 1 κ.γ.

2x400g μπορεί κόκκινα φασόλια, στραγγισμένα

1 κόκκινη πιπεριά χωρίς τα σπόρια κομμενη  ένα εκατοστό σε κύβους

1 μεγάλο μάτσο φύλλα κόλιανδρου, χοντροκομμένα

Για να εξυπηρετήσει: ρύζι μπασματι

Προετοιμασία

Ζεσταίνουμε το λάδι σε  κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να

μαλάκωσουν. Προσθέστε φρέσκα τσίλι ή μπούκοβο, κύμινο, κόλιανδρο και μαγειρεύουμε για ένα λεπτό. Δυναμώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τον κιμά, μέχρι να ροδίσει  Ανακατέψτε το πολτό ντομάτας και στη συνέχεια ρίχνουμε το κόκκινο κρασί και βράζουμε για 2-3 λεπτά.Προεθεστε  τις κονσέρβες τομάτας, Jack Daniel's® Hot Pepper Steak Sauce, ρίγανη και κύβο ζωμό κρέατος. Σκεπάζουμε με το καπάκι και βράζετε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 1 ώρα, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι το μίγμα είναι πλούσιο και συμπυκνωμένη. Προσθέστε τα φασόλια και ψιλοκομμένο κόκκινη πιπέρια και σιγοβράζουμε για άλλη 1 ώρα.

Προσθέστε το φρέσκο ​​κόλιανδρο και τη ζάχαρη  και κάθε επιπλέον αλατοπίπερο. Μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά .Σερβίρετε με ρύζι, τορτίγιες αλεύρι και ξινή κρέμα.

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ