ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

Σαλάτα με κοτόπουλο Jack Daniel's Smooth Original Barbecue Sauce

Υλικά για 2 άτομα

Υλικα

Για τη σαλάτα

2 στήθη κοτόπουλου, ή 10 μίνι φιλέτα

3 κουταλιές της σούπαςJack Daniel's Smooth Original Barbecue Sauce

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

8 κουταλιες σουπας καλαμποκι

4 κουταλιες σουπας αρακάς (βρασμενο)

½ κόκκινο κρεμμύδι

 1 ματσακι ροκα

1 μικρο μαρουλι

 

Για το ντρεσινγκ

3 κουταλιές της σούπαςJack Daniel's Smooth Original Barbecue Sauce

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 κουταλιά της σούπας μέλι

Θαλασσινό αλάτι

1/2 λεμονι χυμο  και μαύρο πιπέρι

 

Για το σερβιρισμα

Φλυδες παρμεζάνα

 

Προετοιμασία:

 

Για τη σαλάτα

Καλύψτε τα στήθη κοτόπουλου ή φιλέτα με το Jack Daniel's SmoothOriginalBarbecueSauce και το αφήνουμε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 20 λεπτά στο ψυγείο, κατά προτίμηση μια μέρα στην άλλη.

Ζεσταίνετε ένα τηγάνι  πολύ καυτό. Καλυψτε  τα μίνι φιλέτα ή το στήθος ελαφρά με λάδι. Ροδιστε  στη μία πλευρά για περίπου 2 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος και το πάχος του κοτόπουλου. Γυρίστε και ροδιστε  στην άλλη πλευρά για άλλα 2 λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί καλά. Μεταφέρετε το κοτόπουλο σε  αλουμινόχαρτο και σφραγίστε ερμητικά ωστε να μεινει ζεστο.

Με το τηγάνι ακόμα στην φωτιά, προσθέτουμε την Original Jack Daniel's

Barbecue Sauce για να παρει ολη γεύση από το τηγάνι. Ρίχνουμε την καυτή σάλτσα σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού και αφήστε το να κρυώσει.

Κόψτε το ροκα και το μαρουλι  ξεπλύνετε με κρύο νερό και αφήστε το να στραγγίξει.

Τοποθετήστε τη ρόκα &  το μαρούλι σε  βαθύ μπολ μαζι με το καλαμποκι το κρεμμυδι και τον αρακα. Προσθεστε το κοτοπουλο αλατι πιππερι και το ντρεσινγκ.

Σερβίρετε με φλυδες  παρμεζάνα

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ