Μπριζόλα μοσχαρισια μαριναρισμένη σε Smokey Jack Daniel Barbecue Sauce
Υλικά για 4 άτομα
6 κουταλιές της σούπας Smokey Jack Daniel Barbecue Sauce
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας
1 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Dijon
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 Κόντρα μπριζόλες (150g-200g το καθένα)
Προετοιμασία:
Ανακατέψτε μαζί Smokey Jack Daniel Barbecue Sauce, σάλτσα σόγιας, μουστάρδα Dijon και το ελαιόλαδο με ένα σύρμα σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ για να κάνετε τη μαρινάδα.
Προσθέστε την μπριζόλα και καλυψτε με τη μαρινάδα και το αφήνετε σε ένα μπολ στο ψυγείο. Αφήστε το να μαριναριστεί για τουλάχιστον 1 ώρα και μέχρι 24 ώρες εξαρτάται από το πόσο ισχυρή θα θέλατε γεύση του Smokey Jack Daniel του.
Προθερμάνετε τη σχάρα τοποθετήστε τις μπριζόλες στην καυτή σχάρα για 3-5 λεπτά απο καθε πλευρα η περισοτερο αναλογα με τη προτιμηση σας.
Σερβίρετε με μια τραγανή σαλάτα και πατάτες φούρνου.