ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

Κεφτεδακια με Jack Daniel’s Extra Hot Habanero Barbecue Sauce

Υλικά για 4 άτομα

Συστατικά 

Κεφτεδάκια

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

150g κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένες

Κόκκινο τσίλι ψιλοκομμένο - προαιρετικό

900g φρέσκο ​​μοσχαρίσιο κιμά

1 αυγό, χτυπημένο

50g τριμμένη φρυγανιά

αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Extra Καυτερή σάλτσα μπάρμπεκιου

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

110g κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένες

ζάχαρη 1 κ.γ.

αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

400g μπορεί ψιλοκομμένες ντομάτες

220ml (ένα μπουκάλι)  Jack Daniel’s® Extra Hot Habanero Barbecue Sauce

150g μοτσαρέλα / παρμεζάνα τριμμένη

Σκορδόψωμο


Προετοιμασία

Κεφτεδάκια

Ζεσταίνουμε δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε ένα βαρύ τηγάνι σε ήπια θερμότητα. Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρεύουμε για περίπου 5 λεπτά ανακατεύοντας σε όλη την, μέχρι να μαλακώσουν και ημιδιαφανή. Αφήνουμε να κρυώσει.

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το κιμά με το  μαγειρεμένο κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέστε τα μυρωδικά, τσίλι (προαιρετικά), φρυγανιά και χτυπημένο αυγό και πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Χωρίζουμε το μείγμα σε περίπου 24 μπάλες. Καλύψτε τα κεφτεδάκια και τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε.

Ζεσταίνετε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο και να σωταρετε  τα κεφτεδάκια  να ροδίσουν. Χαμηλώστε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και μαγειρεύουμε μέσα για περίπου 10 λεπτά.

Έξτρα καυτή σάλτσα

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε το κρεμμύδι και το λιωμένο σκόρδο και μαγειρεύουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν και ημιδιαφανή. Προσθέστε τις ψιλοκομμένες ντομάτες & JackDaniel’s® ExtraHotHabaneroBarbecueSauce. Μαγειρέψτε τη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά περίπου.

Όταν οι κεφτέδες ψηθούν, τα βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος με την καυτή σάλτσα.

Προσθετστε αλάτι  και φρεσκοτριμμένο πιπέρι τριμμένη μοτσαρέλα / παρμεζάνα. Τοποθετήστε τα σε προθερμασμένο γκριλ μέχρι να λιώσει το τυρί.

Σερβίρετε τα Flamin «Hot Κεφτεδάκια με φρέσκο ​​ζεστό σκόρδοψωμο.
 

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ