ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ BBQ SAUCE JACK DANIELS

Υλικά για 4 άτομα

2 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΣΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΑ

1κς ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1/2ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

½ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ

1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ BBQ SAUCE JACK DANIELS

1kγ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ

ΑΛΑΤΙ/ΠΙΠΕΡΙ

ΡΙΓΑΝΗ

ΕΚΤΕΛΕΣ Η

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΝΑ ΜΑΡΑΘΟΥΝ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ BBQSAUCEΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΓΙΑ 3-4 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ  ΤΑΚΤΙΚΑ.ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ.ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΜΕ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ.ΑΝΑΚΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 20-30 ΛΕΠΤΑ.ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΓΙΑ 10-15 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ.ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΨΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΞΥΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΣΕ ΣΙΡΟΠΙ.

Εκτύπωση

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΊΟ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ  ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΝΙΚΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Delivery :   2761032194  &  6972001175
email:info@loukanikofiliatron.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ